Hoe werken wij?

Bij Algotraders hebben we al onze expertise gewijd aan geautomatiseerde systemen om een langdurig stabiele performance te garanderen. Emoties spelen geen rol in onze aanpak, en we gebruiken strategieën die door ’s werelds grootste professionele traders worden toegepast. Deze strategieën stellen we beschikbaar voor u.

We handelen met ons eigen geld en leven van de resultaten. Toch willen we graag onze kennis delen en hebben daarom deze dienst in het leven geroepen. Alle transacties worden uitgevoerd op onze eigen beleggingsrekening, dus u profiteert direct mee als u een abonnement neemt.

Algotraders’s hoge kwaliteit grafieken, koersdata, analyse en trading tools maken Algotraders tot één van de beste beslissingsondersteunende tools. Toch willen we graag onze kennis delen en hebben daarom deze dienst in het leven geroepen.

 

Hoe werken wij?

Het is heel eenvoudig. U ontvangt automatisch elk handelssignaal op uw mobiel via WhatsApp. Als u wilt, kunt u een kopie van dit signaal op uw eigen bankrekening laten uitvoeren via onze partners Avatrade en Vantage. Als wij 10% winst maken, doet u dat ook. Transparanter en eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Onze focus ligt op de AEX-index, wat een goede spreiding biedt over de 25 grootste Nederlandse bedrijven. We handelen met CFD’s, maar veel van onze klanten gebruiken ook futures, opties en turbo’s. U kunt al met ons meedoen met een startkapitaal vanaf 1250 euro.

 

Naast de trading op de AEX-index, richten we ons ook op de vijf belangrijkste  virtuele valuta. Dankzij het gebruik van CFD’s kunnen we eenvoudig inspelen op zowel stijgende als dalende markten, wat essentieel is bij het handelen in virtuele valuta. Onze algoritmes zijn zo ontworpen dat ze profiteren van zowel bullish als bearish trends.

Deze aanpak biedt een meer dan bovengemiddeld rendement en vormt een prachtige aanvulling op onze brede AEX-indexhandel. Door de combinatie van de AEX-index en de handel in grote AEX Aandelen behalen zowel wijzelf als onze klanten een indrukwekkend dubbelcijferig rendement, ongeacht de marktomstandigheden. Dit maakt onze strategie nog krachtiger en flexibeler.

Deelname is simpel: u neemt een abonnement voor 12 of 24 maanden. Zo simpel kan het zijn.

Zeer positief. De resultaten zijn goed. Vragen per mail worden snel en duidelijk beantwoord. Ik kan het aanraden.

monica

Monica Driessen

Klant

Ik ben nog niet zo lang bezig bij algotraders, maar het lijkt een goede keuze om een goede spreiding in mijn beleggingen te maken.
linda

Linda Verhaar

Klant

Ik heb nu 5 maanden een abonnement. In deze tijd is mijn rendement flink opgelopen, mijn dank hiervoor. Positief vind ik het bedachtzame aankoopbeleid, zeer professioneel.
carl

Carl Kuijpers

Klant

Menu